Moan

Feel Good


-Gelmasker: wordt gebruikt bij de Gelaatsverzorging Nala; dit masker heeft een frisse, kalmerende en hydraterende werking op de huid.


-Crèmemasker: kalmeert en verzacht de huid en geeft de nodige weerstand en bescherming. De huid wint aan vitaliteit en krijgt een heldere teint.


-Thermisch Masker: stimuleert de bloedcirculatie en dringt door tot de diepste lagen van de opperhuid. Het is een speciale verzorging die zeer relaxerend is.


-Peel-Off Alginaatmasker: een uniek schoonheidsmasker dat voortkomt uit de algencosmetologie. Het heeft een reinigende en regenererende werking. En geeft u een jeugdige en gezonde huid. Het heeft en kalmerend en verstevigend effect op de huid.


-Algoherbal Peel-Off Masker + Hya-lift: is een verfrissend masker op basis van algen en kruiden die uw huid zijdezacht maakt. Ze neemt dode huidcellen weg waardoor uw huid een mooie, heldere teint krijgt en u er stralend uitziet.


-Kaolin Masker: bestaat uit gezuiverde Chinese witte aarde en is zeer rijk aan mineralen. Het heeft een reinigende werking, bevordert de bloedsomloop en is celregenererend.


-Super Collageen Gelmasker: Heeft dezelfde grondstructuur van het huid   bindweefsel. Door de grote hoeveelheid collageen wordt het algemene           vochtigheidsgehalte en de elasticiteit van de huid verbetert. Dit masker geeft  prachtige resultaten.