Moan

Feel Good

-Gelmasker: wordt gebruikt bij de Gelaatsverzorging Nala; dit masker heeft een frisse, kalmerende en hydraterende werking op de huid.


-Crèmemasker: kalmeert en verzacht de huid en geeft de nodige weerstand en bescherming. De huid wint aan vitaliteit en krijgt een heldere teint.


-Thermisch Masker: stimuleert de bloedcirculatie en dringt door tot de diepste lagen van de opperhuid. Het is een speciale verzorging die zeer relaxerend is.


-Peel-Off Alginaatmasker: een uniek schoonheidsmasker dat voortkomt uit de algencosmetologie. Het heeft een reinigende en regenererende werking. En geeft u een jeugdige en gezonde huid. Het heeft en kalmerend en verstevigend effect op de huid.


-Algoherbal Peel-Off Masker + Hya-lift: is een verfrissend masker op basis van algen en kruiden die uw huid zijdezacht maakt. Ze neemt dode huidcellen weg waardoor uw huid een mooie, heldere teint krijgt en u er stralend uitziet.


-Kaolin Masker: bestaat uit gezuiverde Chinese witte aarde en is zeer rijk aan mineralen. Het heeft een reinigende werking, bevordert de bloedsomloop en is celregenererend.


-Super Collageen Gelmasker: Heeft dezelfde grondstructuur van het huid   bindweefsel. Door de grote hoeveelheid collageen wordt het algemene           vochtigheidsgehalte en de elasticiteit van de huid verbetert. Dit masker geeft  prachtige resultaten.


-Black Puri-Detox Masker: Heeft een zeer zuiverende werking dankzij zijn   absorberende eigenschappen.  De aanwezige antioxidanten hebben een   ontstekingswerend effect, waardoor de overproductie van   talg, hyperkeratose en huidglans afneemt en verwijde poriën normaliseert.   Dit gel-vlies masker bevat oa houtskool, bamboe en vitamine B6.