Moan

Feel Good

          Hammam

  Olijfolie - Oosterse kruiden

Een Hammam is een Oosterse badruimte met stoom en mysterieus geurende oliën, baden is hier tot ware kunst verheven en bestaat uit een eeuwenoud traditioneel reinigingsritueel voor zowel lichaam als geest.  Hammam vertaalt deze Oosterse ervaring in intensief reinigende en verzorgende producten.  De Hammam producten zijn fris en zoet en bevatten cederhout, pure olijfolie en Oosterse kruiden.


Olijfolie wordt gewonnen uit olijven die groeien rond de Middellandse Zee. Olijfolie kan je ook gebruiken in schoonheidsproducten.  Om je droge huid goed te verzorgen kan je olijfolie gebruiken.


Hammam is geïnspireerd door Oosterse rituelen en geuren.  In de badhuizen worden vele heerlijk geurende aroma's gebruikt, waarbij Oosterse kruiden niet kunnen ontbreken.  Deze zorgen voor een heerlijke geurbeleving.

           Hammam

                  Gamma

Shower Satin - 200ml     7,60€

Body Olie - 125ml  11,70€

Body Butter - 250ml     15,50€
Shower Scrub - 200ml  13,60€

          Marrakesh

           Amandel - Argan

In Marokko is arganolie al eeuwen een veelgebruikte verzorgingsolie voor de huid.  De Berbervrouwen die rondom de Argan boomgaarden wonen zijn trouwe gebruikers van deze olie die de huid verzorgt, beschermt en kalmeert.  Naast de arganolie wordt er in Marokko veel gebruik gemaakt van amandelolie.  Deze milde olie met nootachtige geur is niet vet op de huid en voedt ook de droge huid.  Verwen je huid met het vloeibare goud Argan en Almond van Marrakesh en ervaar de zachte geur van amandelbloesem.
Amandelolie wordt veel verwerkt in huidverzorgings-producten.  Het voedt de huid en werkt goed tegen droge plekjes en huid-irritaties.

Arganolie vindt haar oorsprong in Marokko.  De vrouwen daar gebruiken al eeuwenlang arganolie voor hun haren en huid.  Dit vloeibaar goud is vrijlang geheim gebleven.  Dit wonder-middeltje zorgt voor een mooie, gezonde huid en glanzende haren. 
        Marrakesh


                   Gamma

Bad Olie  

100ml


12,20€

Shower Satin - 200ml   7,60€Fragrance Sticks   15,50€

Body Olie - 125ml    11,70€