Moan

Feel Good

Je kan bij Moan uit verschillende soorten Peeling met Zeezout kiezen; nl.:


-Zeezoutpeeling met Lavendel: dit is een Zeezoutpeeling met laminaria Seaweed Oil dat rijk is aan oligo-elementen. Het zout bereidt de huid voor op een betere en snellere opname van de Verstevigende Lichaamscrème. Bovendien geeft het de huid een zijdezacht gevoel. De Lavendel in deze Peeling staat gekend voor relaxatie en reiniging.


-Zeezoutpeeling met Rozemarijn: de Rozemarijn in deze Peeling heeft een tonische werking en verwent de huid tijdens de verzorging. Het Zeezout in deze Peeling zorgt voor een betere en snellere opname van de Verstevigende Lichaamscrème.


-Bodypeeling met Pompelmoes en Zeezout: deze subtiele en heerlijk geparfumeerde Peeling met Zeezout verwijderd in alle zachtheid de dode huidcellen die de huid verstikken en dof maken. Het extract van pompelmoespitten versterkt de huid en houdt het uitdrogen van de huid tegen. De Etherische Olie van Mandarijn is zacht voor de huid en werkt kalmerend en ontspannend.


-Cacao Peeling: het zelfverwarmende effect van Cacao helpt bij het verwijderen van gifstoffen en behoudt de huidspanning.


-Ylang Ylang Peeling: de magie van deze 'bloem der bloemen' heeft een ontspannende invloed op de huid en geest.


-Verstevigende Lichaamscrème: dit is een niet-vette crème die de huidverslapping tegen gaat en de huid soepel en veerkrachtig maakt.