Moan

Feel Good


          Ylang Ylang

    Ylang Bloem - Ylang Olie


Ylang Ylang is een exotische bloem met een weelderige, sensuele geur die een ontspannende en harmoniserende invloed heeft op alle zintuigen.  Ylang Ylang bloemextracten zijn toegevoegd aan deze wereldkuur voor een sensuele en exotische geurbeleving en een fluweelzachte huid.


De Ylang Ylang bloem vindt haar oorsprong op de Filipijnen.  Deze prachtige bloem kenmerkt zich door haar gele kleur en haar tropische uitstraling.  Daarnaast heeft de Ylang Ylang bloem een heerlijk zoete geur.


De Ylang Ylang olie wordt verkregen vanuit de Ylang Ylang bloem.  De olie wordt geproduceerd in Madagaskar en op de Comoren.  Deze olie wordt gebruikt als heerlijk geurend aroma in verschillende cosmeticaproducten,  parfums en aromatherapie.


           Lomi Lomi

            FrangipaniBloesem
                          -
                  KokosOlie

De bron van deze wereldkuur is terug te vinden op Hawaii en de Tahitiaanse eilanden, welke een oase zijn vol prachtige bloemen, vruchten en heerlijke geuren.  Kokosnoot en de zachte zoete geurbeleving van de frangipani-bloesem vormen de basis van paradijselijke verwennerij.


Frangipani-bloesem zorgt voor een heerlijk bloemengeur in de Lomi Lomi wereldkuur.  Frangipani's worden ook wel plumeria's genoemd, dit zijn exotische bloemen die voorkomen in Azië.  Hun geur is een tikkeltje zacht, zoet en bloesem-achtig.

Kokosolie bevat veel goede vetten en is een steeds meer gebruikt product in de keuken.  Maar ook voor de huid en het haar biedt kokosolie wonderen.  Kokosolie zorgt voor een goede hydratatie van de huid.  Daarnaast beschermt het de huid tegen invloeden van buitenaf.


          Ylang Ylang

                    Gamma

Bad Olie - 100ml         12,20€

Shower Gel - 75ml        3,30€

Body Butter - 250ml     15,50€Body Mist 

 60ml    


10,90€


Body Olie - 125ml          11,70€           Lomi Lomi

                    Gamma

Shower Scrub

200ml  


13,60€

Body Butter - 250ml     15,50€

                                                                                                                          Moan

Shower Scrub

200ml


13,60€

Body Mist

60ml


10,90€